miércoles, 20 de noviembre de 2013

Per la seguretat ciutadana



Ja era hora de que algú es preocupés per la seguretat de la ciutadania. Tants anys desprotegides davant la resta de la població estatal i mundial. Tant de temps creient que vivíem en democràcia...i tot era mentida.
Ara, per fi, Jorge Fernández Díaz té la clau per tal de protegir-nos a totes les persones físiques de l’estat gràcies a la Ley Orgánica de la Seguridad Ciudadana. Un nom que dóna confiança. Seguretat Ciutadana, sona a tranquil·litat, a amor, a pau, a goig, a joia...sona perfecte. Gràcies Jorge.
Per fi una normativa que castigarà administrativament –és a dir, tocant la butxaca, que és el que importa en aquest estat- a tothom que participi en un escrache. Aquest invent ‘progre’ que pretén molestar al pobre empresari i/o persona influent dins la societat només pel fet de fer correctament la seva feina. Ara, qui participi en un escrache, haurà de fer-se el dissimulat quan arribin les forces de l’ordre amb excuses del tipus ‘yo pasaba por aquí’, ‘estoy esperando a mi primo, que vive ahí delante’ o ‘no, si yo solo he venido a acompañar a ese’.
Una llei que, per fi, castigarà als violents que es manifesten sense permís davant les portes del Congrés dels Diputats (i diputades, que mai ho diuen ja que a la dreta els hi agradaria que esperessin a casa als seus marits amb les ‘babuchas’ posades i tot preparat i net, però al Congrés també hi ha diputades). A qui l’agradaria que una colla de sonades i sonats l’esperessin cada dia davant la porta de la feina per recordar-li quant malament fa les seves tasques? És clar, aquesta gent, multada.
Els i les exaltats i exaltades que cremen contenidors. Multa! Aquelles i aquells sense fer distinció d’edat, per allò de la democràcia i igualtat, que agredeixen els i les policies de l’estat i les comunitats, que únicament es poden defensar amb un escut, un casc, una porra, una pistola, una armilla...amb una arma tant perillosa com és insultar...Multa! O tots aquells que fan tractes amb una prostituta a prop d’una zona infantil (i prostitut, que també es troben de prostituts encara que a la llei no els anomenin. Torna a sortir aquella vena tant de la dreta)...Multa! Però és clar, com que en aquesta llei hi ha espai –recaptatori- per tot, també es multarà si es fa una mobilització la qual talla o empitjora el trànsit de vehicles com poden fer taxistes o camioners, les mobilitzacions properes al Congrés encara que no hi hagi ningú reunit a dins, participar en altercats fent servir caputxes, cascs u altres objectes que dificultin la identificació de qui els porti –així només es podran fer manifestacions, concentracions o vagues al període estival, ja que als mesos de fred, a veure qui surt a manifestar-se sense bufanda, encara que...els mossos porten passamuntanyes,oi?--.
Per fi, una llei per garantir que totes i tots podem conviure tranquils aixecant-nos al matí i portant els nostres fills i filles a un bon i car col·legi, agafar el còmode i econòmic transport públic, arribar a la feina ben remunerada, anar als tranquils i segurs parcs infantils dels nostres perfectes i cuidats barris i anar a dormir amb la tranquil·litat d’estar segurs tant a casa com al carrer. Gràcies, Jorge!