martes, 24 de octubre de 2017

No ens toqueu... l'educació!

No ens toqueu... l'educació!


Benvolgudes companyes, benvolguts companys,

Els últims dies hem vist com diferents figures polítiques han posat en qüestió la labor docent del professorat a Catalunya,  acusant d'adoctrinament i fomentar l'odi contra Espanya.

El passat 11 d'octubre al Congrés, Ciutadans portava, amb Toni Cantó, una moció contra l'adoctrinament, ja que consideren "que no ha hecho nada para evitar que los secesionistas adoctrinen a nuestros hijos".

El Xavier García Albiol, president del PP a Catalunya el dissabte 14 d'octubre deia "En la mayoría de colegios catalanes enseñan a odiar a España".

El Ministre d'Educació Íñigo Méndez de Vigo ha plantejat en la possible reforma de la constitució introduir el principi de lleialtat constitucional en l'educació. I es planteja centralitzar les competències educatives.

Però aquest atac no és només contra els docents, és un atac contra l'educació pública, educació pública que ha sigut i és la garant del clima de respecte social que vivim al nostre país.

I ara s’afegeix el fantasma de la intervenció del Departament d’Ensenyament amb l’article 155 a la qual ens hi oposem frontalment.

Davant aquests fets, convoquem concentracions davant els ajuntaments de Manresa, Terrassa i Sabadell.

AGENDA
Dimecres 25 d'octubre
A les 18 hores
Davant els Ajuntaments

No permetrem que ens toquin l'educació.

Us hi esperem! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario